Werk Met Ons Samen

Werk met ons samen

Werk met ons samen

Hier bij Feesttotal weten we hoe gelukkig we zijn om samen te werken met tientallen fantastische evenementeigenaren, handelaren en partners in verschillende evenementen. Schrijf je in als handelaar, vrijwilliger of artiers en wie weet zien we je op een van onze volgende evenementen …

Verkopers

Als je een uniek en opwindend voedselaanbod hebt dat is afgestemd op het outdoor evenementenmarkt, registreer je dan hieronder bij ons en we zorgen ervoor dat je als eerste in de rij staat voor toegang tot onze uitgebreide evenementenportfolio:
Registreer hier
Wordt uitgenodigd voor evenementen waaraan je als verkoper kan deelenemen en die voor jou van toepassing zijn.

Artisten

Ben jij een artist of zit je in een groep van artisten die graag op een van onze evenementen wil uitleven ? Ben je proffesioneel en wil je meer op het podium staan of ben je net nog volop aan het ontwikkelen en wil je meer ervaring? registreer je dan hieronder bij ons en wij nodigen je uit voor onze evenementen die geschikt zijn voor jou !
Registreer hier
Door je in te schrijven bij ons kom je terrecht in onze lijst van aristen. Wij doen allergaande evenementen en hebben dus ook een weid aanbod van opdrachten en … Ben je zanger, danser, muziekant, entertainer, acteur, … shrijf je dan zeker in en krijg telekens een uitnoding of update van onze evenementen waaraan jij kan deelnemen.

Vrijwilligers

Heb jij zin om tijdens als vrijwilliger op de leukste evenementen te staan ? Registreer je dan hier onder en krijg een uitnodiging voor onze evenementen.
Registreer hier
Het is door vrijwilligers dat heel wat evenementen kunnen plaatsvinden. Evenementen die mensen samen brengt en waar jij een deel van kan uitmaken. Heb je zin in amibanse, leuke omgeving waar je nieuwe mensen kan leren kennen ? Schrijf je dan zeker in en neem deel als vrijwilliger bij 1 van onze evenementen !